3 tendințe pentru un sezon de vacanță strălucitoare

În această iarnă, echilibrează texturile rustice cu un decor alb crocant pentru o stare de vacanță proaspătă.

1. Glamour confortabil

Amestecați straturi confortabile cu detalii argintii pentru o eleganță perfectă de sărbători.

Pernelor de accent din paiete de sirenă oferă o strălucire de iarnă cu argint sofisticat și aur.

Nimic nu îmbrățișează spiritul de sărbătoare ca o atmosferă caldă și primitoare – așadar compensați suprafețe luminoase, cu luciu înalt, cu decor de cupru sau auriu, cu finisaje moi, aflate în dificultate.

Folosiți o ramură mică dintr-o plantă de sezon pentru a reîmprospăta aerul cu un parfum dulce – și încorporați vesela în locuri neașteptate.

Aduceți splendoarea unei nopți înstelate în interior cu o explozie de lumină de argint fermecătoare.

2. Prima zăpadă

Mimic aspectul unui peisaj de iarnă efectiv, cu podele albe “zăpadă” albe și mobilier “lemnos” cald.

În sala de mese de deasupra, mobilierul din lemn închis, verdeața cu frunze și podelele albe crocante se reunesc pentru a recrea aspectul unei păduri fermecate – la prima cădere de zăpadă.

Pentru a spori luminozitatea unui peisaj alb-de-iarnă, nu uitați: nu există nimic ca un potop de lumină naturală care să revigoreze și să reîmprospăteze.

Materialele organice, finisajele rustice și decorul alb-negru sporesc un motiv de „pădure de zăpadă”.

Coafurile de aur din Champagne și sticlele de vin adaugă un pop subtil de culoare de sărbătoare – și dovediți că nu trebuie să vă plimbați pe un decor fantezist pentru a crea o atmosferă elegantă de iarnă.

3. Scânteie + Strălucire

Încărcați confortul în cabină în pădure cu o strălucire orbitor.

Setați o tavă cu ornamente spumante pe o masă de cafea din lemn în dificultate pentru o eleganță rustică de sărbători.

Strălucirea pomului de Crăciun oferă o strălucire subtilă – dar nimic nu îți va lumina interiorul de iarnă, ca o lampă care definește camera.Căutați unul din lemn de încălzire, precum stejarul bogat, pentru a păstra o atmosferă confortabilă de vacanță.

Pernele și aruncările cu o strălucire „de-abia-acolo” vă vor permite să prindeți o rază de strălucire de iarnă – chiar și atunci când sunteți încurajați în modul de hibernare complet!

Rețineți utilizarea subtilă a metalelor în raftul de cărți și decorul de șemineu de mai sus: cadouri împachetate cu argint și cutii decorative din aur adaugă o notă de eleganță unei estetice altfel rustice.